Международни товарни превози

mtransport324276

Сериозен брой Български фирми имат интерес към международни товарни превози. Бизнесът търси изява и извън родните ни граници и заради това наема транспортни услуги благодарение, на които успяват да реализират преместване на офиси, отваряне на нови филиали на балканския полуостров и в цяла Европа. Всички тези изводи направихме благодарение на дългогодишния си опит в обслужване на клиенти.

Международните товарни превози могат да бъдат постигнат лесно чрез възможностите за транспорт и услуги от хамали, които представяме на вниманието ви. Благодарение на дългогодишното ни партньорство с най-известните фирми в бранша ни осъществяваме желанията за преместване на малкия и средния бизнес извън страната.

В днешни дни е много по-лесно да започнеш търговска дейност в друга държава, отколкото преди един век. Сега границите са достъпни, опциите за полезен старт много и всичко се касае до желанието ви за развитие. Ние пък от своя страна ви чакаме с подготвен международен транспорт, който може да използвате по всяко време и към над двадесет дестинации на нашия континент.

Освен чисто транспортни нашите услуги са и хамалски, опаковъчни и други. Всичко, което ще осигури пълна защита на имуществото ви по време на товарене и разтоварване. Работим освен с тирове, така и с по-малки бусове и камиони като всичко зависи от вашия товар. Така, че ако имате намерение да превозвате законен багаж извън страната нищо не ви пречи да се свържете с нас за помощ.

Цените на преместванията са строго определени и зависят от най-различни фактори. Разстояние на дестинацията, използван вид транспорт, тежест на имуществото, нужна документация за превоза и други подобни, които можете да коментирате с нас на място. Чувствайте се добре дошли.