Превози на карго в чужбина

Чрез нашия сайт и блог вие може да поръчате товарни превози на карго извън българска територия. За вас ще работят обучени екипи от професионални шофьори с необходимата категория и стаж, които да осигурят сигурност за имуществото ви. Освен всичко на ваше разположение се трудят и хамали, които да натоварят и разтоварят карго, вещи от дома или офиса.

Представили сме различни възможности за наем на товарен транспорт, които може да използвате. Цените и начина на обслужване са написани в сайта ни а подробностите се оточняват при срещата ни с вас уважаемия потребител. Интерес към преноса и доставката на карго варианти има и заради това днес акцентираме точно върху тази наша услуга.

Разполагаме с добре оборудвани икономични камиони, които могат да стигнат до всяка точка на континента Европа и не само. Ако не вярвате то заповядайте при нас и се уверете с очите си в модерния автопарк, който стопанисваме вече десетки години подред. Марката на возилата е известна в целия свят и говори за качество и авторитет. Разбира се няма да я споменем тук само и единствено за да не бъдем обивинени в реклама на фирмата.

Приветстваме всички вас с добре дошли и се надяваме да ви направим щастливи при примане или прехвърляне на багажи и карго. Ако ни се доверите вие ще може да разчитате на нашето дългосрочно партньорство и дори на доста високи отстъпки при бъдещите ни отношения.

Приключваме тази публикация като ви каним да се запознаем на живо. При желание моля използвайте вградената в сайта contact форма като ни запознаете с нужните ви транспортни услуги. Има вероятност да се наложи и предварителен оглед на имуществото, така че е по-добре да ни потърсите поне три дни преди нужната ви дата за превоз на карго. Желаем ви всичко хубаво.