Чести въпроси за наем на транспорт

Потребителите се интересуват как да наемат транспорт от нас като ни задават много интересни и състоятелни въпроси. Както ви обещахме в предишната статия тук ще отговорим на някои от най-честите запитвания за използването на международен транспорт както и на локален такъв. Започваме веднага и се надяваме да ви бъдем от полза.

Въпрос Номер # 1 От къде да наема международен транспорт за преместване на стоки ?

Както многократно сме отговаряли Вие можете да видите пълна информация за връзки с нас в сайтът ни. Другият вариант е да разгледате офертите за международен транспорт предложени от нашите партньори като използвате препратките в блога.

Въпрос Номер # 2 Задължително ли е да използвам хамали ?

Не не е задължително вие можете да наемете товарен транспорт за страната и чужбина без да наемате хамали от нашите партньори. Все пак трябва да знаете, че ако не употребите нашите хамалски услуги трябва да селектират собствен екип за товаро-разтоварване на вашият багаж.

Въпрос Номер # 3 Какви са цените за излолзване на локален транспорт при премествания ?

Цените за използване на локален лекотоварен или тежкотоварен транспорт зависят от местонахождението, на което ще превозим вашият багаж както и неговото тегло. За повече информация относно цени и обслужване вижте сайтът ни.

Въпрос Номер # 4 Можем ли да имаме доверие във вашият международен транспорт ?

Разбира се, вие можете да се доверите безусловно на всички предложения за хамалски услуги и транспорт публикувани в нашите страници. За да бъде всичко достоверно ние сме ви дали и преки линкове към основните ни партньори както и адреси за връзка с тях.

Уважаеми потребители още отговори на вашите въпроси ще можете да четете в близкото бъдеще отново в блогът ни за международен транспорт. Желаем ви приятен ден и се надяваме да сме били полезни.