Международен транспорт – застраховане

Международен Транспорт за извършване на международни товаро-разтоварни услуги, с необходимата за всеки потребител застраховка е достъпен до вас чрез нашият блог. Нашите застраховки и услуги дейности са на Европейско равнище и се ползват от стотици Българи в цялата страна. Ние ще потвърдим готовността да работим по всяка ваша поръчка за спедиция като гарантираме сигурността и защитата на товарите ви.

Обещаваме ви уникално поддържани товарни автомобили, които могат да пропътуват разстоянието от България до всяка една държава на старият континент за да преместят различни видове имущество. Опаковани стоки и материали както от битов характер така и пряко свързани с работното ви място.

Вие получавате застраховка чрез договорените отношения за международен транспорт за преместване с прикрепен товарен лист, в който е описано състоянието на имуществото ви от неговото поемане до разтоварването му в селектираната от вас дестинация. Застраховаката включва обезщетение при различни видове аварии с материалите ви като размера му зависи от вида на товарите, тяхните опаковки и избраното превозно средство.

В сайта ни можете да прочетете пълните подробности относно застраховки при международно преместване като смятаме, че сме формулирали правилата ни възможно най-точно. Всеки допълнителен въпрос можете да задате използвайки менюто за контакти. Очаквайте бърз отговор от нашите служители отговарящи за консултации относно нужните ви задачи за товаро-разтоварване и превоз в чужбина.

Дойде време да си кажем довиждане и помнете вашите товари са защитени при използване на международен транспорт и преместване с наше съдействие. Потърсете ни и реализирайте плановете си. До нови срещи и успех!