Опциите за нашите клиенти

Днес ще разгледаме най-важната част от услугите, които ние и нашите партньори предлагаме на потребителите нуждаещи се от международен и вътрешен транспорт  с цел преместване или друго. Вижте какво приготвихме за вас и защо можете да ни се обадите при нужда.

Вътрешен транспорт

Транспорт за товаро-разтоварни цели вътре в страната. Изберете нашите товарни коли, с които да преместите имуществото ви. Получте гаранция за сигурността на вашите товари и пратки с нас. Освен застраховката на багажи и имущество вие ще получите обслужване от врата-до-врата като можете да наемете и нашите хамали за помощ по приемането и разтоварването на стоки и материал.

Международно преместване

Същността на сайта ни е да се занимаваме с международен транспорт и спедиция така, че използвайте ни ако искате да насочите имущество в една от следните шестнадесет дестинации в Европа :

– Австрия – Белгия – Германия – Дания – Италия – Испания
– Полша   – Румъния – Словакия – Сърбия – Унгария
– Франция- Холандия- Хърватска – Чехия – Швейцария

При допълнителни изисквания за държави свържете се с екипа отговарящ за международен транспорт и спедиция и направете вашето запитване за нужната ви дестинация. Ние ще се погрижим за това вашето имущество да стигне бързо и невредимо до всяка от тези шестнадесет страни описани по-горе в публикацията.

Международен Транспорт КОМ е сайта от който бързо и лесно ще наемете камиони и товарни бусове за вашето преместване вътре в страната и извън нея. Възползвайте се от професионалната помощ, която нашите консултанти ще окажат за вас. Чувствайте се добре дошли да четете всичко най-ново за нас тук в блога ни. До нови срещи.