Международен транспорт – Карго

Както може би знаете каргото е превоз на стоки от бита или бизнеса чрез определените транспортни средства. Нашият международен транспорт ви дава възможност да наемете услуги за преместване на карго както от България за чужбина така и по обратният маршрут. В останалите статии ние ви запознахме с факта, че ние работим изключително на Европейска територия включваща всички държави от ЕС.

Какво представляват нашите карго услуги :

1 – Товаро/разтоварване на вещи и стоки.
2 – Транспортиране на движимо имущество в Европа.
3 – Хамалски услуги включващи монтаж/демонтаж, опаковане и др.
4 – Предварителен оглед на имуществото.
5 – Гаранция при полагане на труд във ваша полза.

Ние имаме дългосрочно сътрудничество с официални представители на хамалски и транспортни услуги включващи международни премествания. Ако искате да се снабдите с допълнителна информация относно същинските оферти можете да посетите както нашият сайт така и останалите официални страници, към които сме сложили връзки.

Важното е да знаете, че ние сме професионалисти, разбираме от спедиция и като цяло даваме пример за мнозина как се предлага международен транспорт.

С настоящият блог ние ви консултираме безплатно относно нуждата да преместите материали в Европа. Включихме сведения относно начините, по които провеждаме превозите си, как товарим/разтоварваме и други интересни за вас неща.

Наистина ще бъдем щастливи ако успеем да ви помогнем за вашите задачи чрез този блог за международен транспорт от специализирани компании. Очаквайте още много свежи новини от нас както и практични съвети за всяко ваше преместване.