Международно извозване на товари

Вашата фирма може да се възползва от публикуваните тук оферти за международно товарно преместване на стоки и материали ние сме подготвили за вас товарен превоз на високо ниво и хамалски услуги, които ще работят за нуждите ви ако пожелаете да ни изберете за партньори. Преди години отворихме сайта Международен транспорт КОМ именно с целта да помогнем на хората, които търсят професионалена помощ за превоз на имущество извън границите на България. Поехме ангажимент и го спазихме като днес успешно даваме транспорт за всеки, който иска да премести дома или работата си някъде в континента Европа.

Много се надяваме, че с нас вие ще намерите всичко, което ви интересува във вида премествания и спедиторски услуги. За цените, отстъпките, договорите и въобще всяка една подробност пряко свързана с желаният от вас международен транспорт четете в сайта ни където сме написали цялата ви необходима информация.

Искаме да Ви кажем, че чрез блога можете да посетите и партньорските ни сайтове за хамалски услуги където да наемете вътрешен транспорт, опаковане, преместване на дома и офиса и други. Вече години наред представяме най-добрите хамали в страната и смятаме, че много от тези, които потърсиха помощ от нас могат да потвърдят думите ни.

Ще се надяваме скоро да ни посетите за да поръчате международен транспорт за превоз на движимото ви имущество. Нашите врати са винаги отворени за вас. Ако търсите подробности можете да ни пишете по електронната поща или да позвъните на телеофона за връзка изписан в главанта ни страница. Довиждане и успех.