Международен транспорт в зимни условия

Януари месец се оказа костелив орех за много хора, които предварително бяха планирали международни превози на товари и карго. Наши приятели ни се оплакаха от някои спедиторски компании, които директно са отказали преместване на имущество от България към чужбина заради влошените атмосферни условия.

Ние уважаваме решението на всяка фирма, която поради една или друга причина е предвидила във вътрешният си правилник, че не желае да рискува тръгването на дълъг път с цел пренос на имущество.

Все пак искаме да уведомим потребителите, че макар зимата, снега и студа ние предлагаме международен транспорт в континента Европа като чрез нас вие можете да закарате стоки, багажи и карго варианти там където сте избрали. Всяка ваша заявка за преместване ще бъде обгрижена от екипите ни като освен камион с нужната товароподемност и апаратура ние ще добавим товаро-разтоварачи в помощ на нуждите ви.

В действителност вие получавате нещо много по-добро от наем на транспорт. Вие ще имате на разположение хамали и специалисти по спедиция, които ще наблюдават всичко, от тръгването на камионите ни до разтоварването на вашето имущество. По този начин ние за сетен път доказваме, че не случайно се занимаваме с товарни превози и сме достатъчно известни на обществото.

За финал ще ви кажем, че макар зимните условия ние заявяваме пълна готовност да ви помагаме с товарни превози към коя да е точка от Европа (за пълният списък четете в сайта ни). Пожелаваме ви приятен ден и ще очакваме вашите въпроси, отзиви, предложения или заявки.

Поздрави,
Mejdunarodentransport.com