Международно пътуване с нас

Изберете товарна кола, която да обслужи вашето международно пътуване с цел преместване на движимо имущество в Европа. Ние ви даваме право да наемете международен транспорт, с който може да пренесете зад граница различни видове имущество, така че просто се свържете с нас.
Какво ви даваме като компания можете да разберете в сайта ни и разбирасе тук в блога където редовно публикуваме актуални новини свързани с товарен транспорт и международни премествания.

За вас сме подготвили автопарк с камиони с голяма товароподемност, които са готови да поеамт вашите багажи и въобще материално състояние. Разбирасе в под-разделението на бригадата за товарни превози сме включили и хамали, които ще се трудят за товаро-разтоварната част по работата.
Няма да сбъркате ако използвате нашите възможности за да ви преместим по най-сигурният начин.

Сигурният начин да направите преместване в чужбина

В допълнение сме длъжни да споменем и за възможноста да използвате партньорите ни за хамалски услуги включващи опаковане на багажа, който ще е обект на преместване. Международен транспорт ком ви дава всичко, необходимо за нуждите ви от както съществуваме и професионално се занимаваме със спедиция.

Не спирайте да четете за новите екстри като закупени транспортни средства, открите нови дестинации, помощ за поготовка на преместване и разбирасе пълна селекция от хамалски услуги, които ще работят за вас от началото на вашето международно пътуване с товарна цел до неговият финал. Вярваме, че можем да ви помогнем и ще го направим стига да ни изберете. Желаем ви всичко най-хубаво.