Имате готов транспорт за чужбина

Доста време измина в чудене дали да наемете професионален международен транспорт за своето преместване в чужбина и най-накрая успяхте да попаднете на сайт, който наистина ще ви даде най-добрите предпоставки за извършването на конкретните ви намерения. Международен транспорт.КОМ е Българският модел за спедиторски опции, който работи успешно от години насам, сега през започващата 2011 ние отново приканваме кандидатите желаещи наем за транспортиране в Европа или товарен превоз за дестинации към старият континент да изберът нас за съдружници.

Приговихме ви камиони, тирове, бусове и всичко необходимо

Това, което ви трябва да направите е да позвъните на телефоните за контакти да опитшете желанията си и това, към което се целите като след това просто наблюдавате как ще протече международното преместване. Запознайте се изцяло с нашите цени и възможности като видите менютата на сайта ни, където всичко е лесно и достъпно за уважаемият потребител във ваше лице.
За нашия автопарк сме писали нееднократно и вие вече трябва да знаете, че на вашето внимание сме представили всякакви товарни коли за безоблачното ви пътуване където и да било из континента.

Всичко останало от Международен транспорт.КОМ

Хамалски услуги, наблюдение при спедицията, назначаване на отговорници, осигурена застраховка и сертификати за качество ниво, което държим от както сме съществуваме на пазара. Импорт/Експорт и извършване на трудни задачи свързани с карго, товари и багажи, фирмени поръчки, кооперативни действия и подходи. Намете ни за да си свършите работата без грижи, без капка притеснения и тревоги. Парите, които ще дадете на нас ще бъдат инвестирани в професионална фирма и какво по-хубаво от това. Вие можете да използвате всякакъв транспорт но едни сме ние с логото международен транспорт.ком.
Здраве и щастие през новата година, много реализирани пътувани, много покорени страни, нови форми на успехи и запознанство с широкият свят. Изберете разума, вземете мобилният си телефон в ръце и ни наберете, ние очакваме обажданията ви.