Странстващите бизнес хора в България

Има ги и това ни прави щастливи защото постоянно ни ангажират с работа, международният транспорт по преместване и хамалски услуги е изключително важен за огромната част от обществото ни ние се гордеем с вас, че имате силите и амбицията да представите държавата ни чрез уменията си по широкият свят.

Искате да отворите верига магазини, сервизни услуги или нещо друго но за да пренесете техниката ви трябват силни ръце и най-важното транспорт е вие можете да изберете нас като ваш партньор и да осъществите желанията си.

Няма да има никаква пречка по транспортирането на материалите ви стига те да са законни и да бъдат представени с документи, което ще олесни граничният пропуск. От наша страна имаме възможността да експортираме всичко необходимо ви работим години наред в този бранш и знаем как да подхождаме във всички създали се ситуации.

 

Спедиция и товарни опции

 

Основната ни превозваческа дейност е подплатена и с услуги от професионални хамали занимаващи се с обработката, пакетирането и тоталният пренос на ценните ви имущества каквито и да са те.

Международен транспорт.КОМ има една главна цел а тя е да помести и донесе вашата офис техника, домашни мебели или строителни материали за континентът Европа и както не веднъж сме казвали цените и подробностите ще бъдат уточнени след лична среща между клиентът и нашият компетентен персонал изграден от рутинирани специалисти.

Екипите ни и различните възможности за вас

Всякакви дейности по товаро-разтоварване относно карго, тежести като товари и свръх багажи ще бъде обслужено по един изтънчен и квалитетен начин от който ще почерпите дивиденти. Разликата между нас и голям процент от останалите спедиторски предложения е, че ние гарантираме на 100% вашата сигурност при извършването на работата от наша страна.

Приели сме полезният модел на големите компании по товарни премествания за чужбина и го прилагаме почти всеки ден за персони имащи различни цели и разбирания от към претенциите по положения труд.

Ако вие искате нещо, което не намирате на страниците ни то провокирайте ни и го изискайте а ние ще изкажем становището си.

ВАЖНО!!!

Всички услуги тиражирани на сайтът и блогът ни трябва да се съгласуват с отделът от специалисти работещ за нас като последният ще изгради планирана тактика за директно прилагане на всичко що желаете.

Свържете се с нас и не спирайте да посещавате блогът ни за да се информирате относно най-пресните новини спрямо автопаркът на ваше разположение, нови цени, промоции, услуги извършвани от хамали и други подобни. Пожелаваме ви лек и безпроблемен път!