Пратка от обувки и аксесоари за обувки до Испания

Пратката е една от последните за нашата фабрика до този клиент в Испания, обувките с амаркови, правени с лиценз на големи италиански производители.

read more →

Транспорт до Либия

Транспортът ще се извърши изцяло със суопътен транспорт – камиони нямаме, очакваме Вие да ги подсигурите – разбираме пътят никак не е малък, има ферибот, пустиня и две държави за прекосяване.

read more →

Транспорт на техника до Казанлък

Транспорта е от Варна, техниката е в палети, кашони и наелон, нямаме забележки към опаковката, все пак са пътували до тук по някакъв начин от Китай.

read more →

Превоз на сушени билки до Белгия

Транспорта е на сепциално пакетирани в чували и запечатани с печат на фирмата продукти, в

read more →

Транспорт на стока до Великобритания

Транспорта е рутинен, но ни хващате в момент, в който всички наши камиони преминават рутинна инспекция, проверки, профилактики за новата година.

read more →

Транспорт от Австрия до България

Транспорта е за петролни продукти, ще се превозва бензин, супер дизел и гас, камионите, от които имам нужда ще са цяла рота, ще има непрекъснати абонаментни курсове в рамките на 6 месеца

read more →

Захарни изделия от Турция до Англия

Транспорта се извършва от българса фирма, тъй като ние поемаме маркетинга и дистрибуцията на фирмата производител.

read more →

Транспорт до Унгария на тел

Малко грубо се изразих – тел, става въпрос за специалин жици, подходящи за опаковане н атежки продукти, както и за оковаване на дървени материали.

read more →

Транспорт на тръби, материали за водопроводни мрежи

Транспорта е до Белене, ще участваме в направата на един от големите проекти за жилищно строителство в района.

read more →

Транспорт от Холандия до Русе

Имаме уговорка за доставка на автомобилни частти от автоморга в Холандия, автомобилните части са на чудесни автомобили, които са с обърнати волани, не им искаме колите, но частите са едни и същи, с изключение на табло, ауспух и задна броня […]

read more →

Транспорт на месо до Румъния

Занимаваме с транспорт и логистика, базирани сме в Русе, имаме разнообразни клиенти.  Главно се знаимаваме с Румънски фирми, имащи нужда от специфични ресурси, които набираме от малки производители в България, успяващи да удовлетворят цената, която се иска.

read more →