До Русия и обратно

Имаме товар от козметични продукти, предназначен за нашите партньори в Русия, имаме сейлс офис в Москва, които ще поемат и складирането на товара, който ще пратим.

read more →

Охладени пилета до Букурещ

Всъшност транспорта не е точно до Букурещ, а до градче след Букурещ, посока Молдова, не е много далеч от Букурещ, но трябва да се мине града и след него на около 30 километра е другото градче.

read more →

Камион за Белене

Извършваме някои обновяващи дейности на няколко блока в града – блоковете са стари военни жилища, които са предоставени от държавата на фирма подизпълнител, която ги отдава под наем на различни работници.

read more →

Транспорт на стара техника от склад в Белгия

Закупихме преди две седмици от Белгия от склад към голямо предприятие старата им техника – принтери, стари компютърни конфигурации, монитори, климатични системи и пр.

read more →

Транспорт до Ирландия

Снабдяваме наши клиенти в Ирландия с тубички за паста, транпсортът е до Белфаст. Включва преминаване по ферибот на два пъти, транспорта е изключително лек.

read more →

Транспорт до Северозападна Румъния

Здравейте, нуждая се от услуга, която вярвам е лесно изпълнима. Транпорт до края на света :), не по скоро до Румъния.

read more →

Печатни платки до Белгия

Заводът се занимава изключително и само с производството на специализирани многопластови печатни платки.

read more →

Дестинация – Молдова

Ще караме бойлери, системи за блоково отопление и топла вода, цистерните са големи, ще се наложи да се наемат към 6 камиона, които ще е добре да пътуват заедно, за да се избягват трудности по пътя, а ако възникнат такива […]

read more →

Спедиция на товар от Китай, Хонг Конг

Ясно ми е, че няма да стане изцяло с камиони, но мисля, че има чартъри до по-големите държави, където стокообмена с Китай е по-голям. Ще ползваме такава дестинация, от където ще поемем с камион към София.

read more →

Транспорт на Автомобили от Грузия

Автомобилите са от популярните руски модели, но с нова фаца – ще се учудите колко много се търсят в България.

read more →

Транспорт до Русия

Разбирам, транспорта е труден, особено документално, минава се през много страни, транспорта трае близо седмица, затова съм далеч от мисълта, че ще се договорим по мейл за този транспор – моля отбийте се в офиса, за да се споразумеем за […]

read more →