Вътрешен транспорт от София до Варна

Имам нужда от спешен транспорт от София до Варна и обратно. Ще ползвам и двата курса, за превоз на стока.

read more →

Вътрешен транспорт на едър добитък

Транспорта се състои в превозването на крави, угоени за заколване до завода в София. Общо 18 животни по половин тон и нагоре.

read more →

От България до Испания

Ще превозваме бои и лакове за лодки и допълнителни материали като разпръскватели, полиращи машини, изстъргващи машини и други.

read more →

Транспорт от Белгия

Фирмата се занимава с транспорт на химикали и различни селскостопански продукти в сферата на третиране на плевели и нежелани растения.

read more →

Пратка до Англия

Занимаваме се с продажба на дребно на различни продукти: направени в България. Наши клиенти са главно Български емигранти в САЩ и Англия.

read more →

Съвместен транспорт

Занимаваме се с шиене на дизайнерски дрехи. Шиенето не е проблем, особено на качествени изработки – имаме много добри шивачи и още по-добри материали на смешни цени.

read more →

Към Гърция и обратно

Извозваме автомобили от Италия. Имаме хора, български емимгранти, които се занимават с транспорта от Италия по ферибот до Гърция от там се паркират на платен паркинг за седмица, в което време ще трябва да ги извозим до София.

read more →

Навременна помощ

Занимаваме се с логистика, работата е благодатна, работата е доста, транспортните фирми вече не работят по старите правила:

read more →

Багаж от Англия до България

Имаме нужда от транспорт от Англия до България. Нашите клиенти са английски пенсионери, закупили реновирани, къщи или новопостроени имения в България.

read more →

Транспорт до Швейцария

Произвеждаме специални глинени плочки и декоративни тухли. Винаги сме работели за чужбина, тъй като пазара в България е твърд еконсервативен и плах към новото и по-скъпо екстериорно обновление на сградите.

read more →

Транспорт от Либия до склад в Тунис

Занимаваме се с доставка на различно оборудване за Либия, вече близо 10 години. В последно време и особено около проблема с либийските медици – всичко зпаочна да се проверява под лупа, всички стоки да се броят, да се разопаковат за […]

read more →

Абонаментен транспорт до Гърция

Изработваме уникални носии – турски, български, румънски, сръбски. Имам еоригинални кроячи и професионални шивачи.

read more →